Schrijver in de klas/bieb/boekhandel?

18 juli, 2016

Werk jij als juf/meester in het onderwijs of ben je werkzaam in een bibliotheek/boekhandel?
Wil je een schrijver boeken (die ook zal acteren en zingen) voor de aankomende Kinderboekenweek 2016?
Klik dan snel HIER voor mijn programma en wie weet zien wij elkaar in oktober!

Wat kan je verwachten van een optreden van mij?
Ik houd ervan om de kinderen een uur lang mee te nemen in een fantasiewereld. Tijdens dit uur vertel ik over mijn boeken, verzin ik spontaan spannende verhalen, kunnen zij vragen stellen, speel ik een quiz of lees ik stukken voor. Aan het eind van mijn bezoek hoor ik vaak terug dat kinderen enthousiast aan het lezen zijn geslagen. Te gek!

IMG_0291

Optreden in een theaterzaal in Ommen in 2015. Hier gaf ik twee keer een optreden voor een groot publiek.